Εκδρομές

+ -

Κράτηση online

360° VIRTUAL TOUR

Εκδρομές

Εκδρομές

Εκδρομές

Εκδρομές

Εκδρομές

Εκδρομές
\/
360° VIRTUAL TOUR

Εκδρομές

 

ΜΗΛΙΕΣ – ΒΥΖΙΤΣΑ


Πρωινό και αναχώρηση για το κεφαλοχώρι και πατρίδα του Άνθιμου Γαζή, τις Μηλιές, με την εκκλησία των Ταξιαρχών και την ιστορική Βιβλιοθήκη. Θα συνεχίσετε για την επιβλητική Βυζίτσα, το χωριό με τα περισσότερα αρχοντικά. Όσοι το επιθυμούν μπορούν προαιρετικά να κάνουν πεζοπορία. Σε αυτά τα 2 παραδοσιακά χωριουδάκια θα δείτε τα ωραιότερα αρχοντικά στο Πήλιο.

ΧΑΝΙΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΖΑΓΟΡΑ


Πλούσιο πρωινό. Αναχώρηση μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής για τα γραφικά Χάνια. Επόμενος σταθμός μας είναι η Τσαγκαράδα, μέσω του Κισσού με τα τρεχούμενα νερά, τις οξιές, τις αγριοκαστανιές και τα τοξωτά γεφύρια. Φεύγουμε από εκεί και συνεχίζουμε με ενδιαφέρον την διαδρομή για το Μούρεσι, Ανήλιο, και φτάνουμε στο κεφαλοχώρι της περιοχής την περίφημη Ζαγορά με πολλά θέματα να ασχοληθούμε και πολλές δραστηριότητες.

ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ


Μετά το πρωινό προτείνουμε μια μικρή εκδρομή από την Πορταριά στην Μακρυνίτσα σε απόσταση 2χλμ εδώ μπορείτε να πάτε και με τα πόδια εάν επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες θα δείτε περίφημα αρχοντικά ,απίστευτη θέα από την πλατεία της Μακρυνίτσας με θέα τον Βόλο και τον Παγασητικό κόλπο θα θαυμάσετε παλαιές εκκλησίες Λαογραφικό μουσείο,και περιήγηση στα στενά σοκάκια της Μακρυνίτσας και της Πορταριάς.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ


Μια πολύ όμορφη εκδρομή σας προτείνουμε από λιμάνι βόλου με καραβάκια πιστοποιημένα και με ξεναγό για ημερήσια κρουαζιέρα στον Παγασητικό κόλπο και ως το Τρίκερι κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο και έως τέλη Σεπτεμβρίου.

 

ΠΑΡΑΛΙΕΣ- ΑΝ.ΠΗΛΙΟ


Μια πρόταση μας είναι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να επισκεφτείτε τις παραλίες τις πίσω πλευράς Πηλίου που είναι πολλές και πανέμορφες. Από Μυλοπόταμο, Αϊ. Γιάννη, Αγ-Δημήτριο, Νταμούχαρη, Χορευτό,Αγ Σαράντα, Φακίστρα, Πάπα νερό ανάμεσα τους οι διαδρομές είναι καταπράσινες

 

 

 

 

 

 

 

All rights reserved www.pilionterra.gr 2018 | Created by FOCUSGREECE